Köpa skinnjacka secondhand

 

 

Handla din skinnjacka seconhand!

De skinnjackor som är heta idag är ofta inspirerade av 70-talets skinnjackor. Dagens skinnjackor brukar ha en  ganska tajt passform och en ganska ”ren” design, och går ofta inte längre ner än till midjan. Priserna varierar mycket, men för dryga tusenlappen kan man ofta få en snygg och högkvalitativ skinnjacka på de flesta klädaffärer. Det går även att hitta en bra skinnjacka under tusenlappen, men då måste man kolla kvaliteten noggrant. Ifall man har gott om tid kan man även hitta riktiga fynd på second hand butiker. Vintage plagg är i allmänhet väldigt inne och vintage skinnjackor är i synnerhet väldigt inne. Dessa kan vara väldigt Zak Secondhand säljer du second hand och vintage-kläder. Utbudet när det gäller skinnjackor och läder varor är mycket bra. Ägarna hittar guldkornen på rundresor ute på kontinenten och du kan hitta riktigt snygga begagnade skinnjackor här! Prisnivån är dock inte alltid den lägsta men handlar man dyrt är det oftast kvalitet!dyra på butiker för vintage plagg, har man tid och ork är det värt att leta på second hand butiker efter vintage skinnjackor.

Nedan följer tre butiker du inte får missa om du letar efter begagnade skinnjackor!

Zak secondhand(Stockholm)
Hos Zak Secondhand hittar du second hand och vintage-kläder. Här kan du inte lämna in kläder, utan ägarna hittar sina guldkorn på resor i Europa. Fint utbud av väskor, skor och bälten. Även mindre herrsortiment av framförallt jackor. Butiken ligger på Upplandsgatan nära Odenplan.

Adress: Upplandsgatan 45 (nära Odenplan), 11328 Stockholm
Tel: 08-300440

AMERICANA Classic Vintage(Stockholm)
Här erbjuds klassiska amerikanska secondhandkläder med allt som tillhör det modet. Gillar du jeans, hattar och skinnkläder är detta en butik du inte får missa!

Adress: Gamla Brogatan 23, 11120 Stockholm
Tel: 08-50907858

Smiley Vintage(Stockholm)
En mycket välsorterad secondhandbutik med stort utbud av kläder och skinnjackor. Butiken ligger två trappor upp i varuhuset PUB och startade 2007. Engagerad personal med god smak!

Adress: Hötorget , PUB, andra våningen , 11171 Stockholm
Tel: 08-55921522

Kommentarer inaktiverade.